TEST SELV DIN BOLIG

Du kan selv teste din bolig for svampeangreb.

Dansk Fugtteknik sælger MycoMeter-testen, som er en hurtig og sikker metode til påvisning og kvantificering af skimmelforekomster.

Prisen pr. MycoMeter-prøve inkl. behandling på laboratorium, rapport og forsendelse er

Kr. 716,00 + moms (kr. 895,00 inkl. moms)

Bestil testen her
 
Det er nemt
Det er nemt at tage og sende prøverne, når man bruger vores specielle kuverter og oplysningsskemaer, samt følger vejledningen.

Det valgte område afrenses og mængden af skimmel (svampe-biomasse) bestemmes. Målingen er baseret på et enzym, der findes i alle skimmelsvampe. Metoden giver en let anvendelig talværdi for mængden af skimmelsvamp, som er delt ind i 3 kategorier, A - B – C.

Analysen af prøverne udføres på vort laboratorium, og resultatet dokumenteres i en skriftlig rapport. Rapporten med resultat af skimmeltesten sendes senest 3-5 arbejdsdage efter, vi har modtaget prøven.
 

Bestem svampearten
Der er også muligt at afgøre en slægts- eller artsbestemmelse af skimmelsvampen, hvilket kan give en vurdering af i hvor stor grad den påvirker indeklimaet negativt.

Det kræver dog bestilling af en aftryksprøve (agar). Aftryksprøven dyrkes i et laboratorium, og rapporten sendes retur efter ca. en måned.

Pris pr. prøve, inkl. dyrkning, rapport og forsendelse er

kr. 876,- + moms (kr. 1.095,- inkl. moms)

Bestil testen her
 

Konsulentbesøg
Det er ofte vanskeligt at vurdere omfanget af væksten af skimmelsvampen. I de tilfælde, hvor prøven viser forekomst af skimmelsvamp, anbefaler vi at tage kontakt til en af vores konsulenter, og lave en aftale for et besøg.

Kontakt Dansk Fugtteknik for yderligere oplysninger om testen på tlf. 70 26 52 25

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dansk Fugtteknik
Fabriksvej 6
4200 Slagelse
 
Fugtspørgsmål
70 26 52 25
 
Døgnvagt
70 25 52 25
 
Administration
58 52 73 21